Om oss

Nyhetsbrev

Vill du få information och nyheter inom det specialpedagogiska området, nya läromedel eller specialpedagogisk forskning och praktik i Europa? Då kan du prenumerera på något av våra nyhetsbrev. 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Aktuellt från SPSM

I det här nyhetsbrevet samlar vi det som är aktuellt inom specialpedagogik och skola. Nyhetsbrevet innehåller information om stödmaterial, kurser, forskning, läromedel och andra tips. Innehållet ger en bra överblick över våra expertområden och vår verksamhet.

Aktuellt från European Agency

I det här nyhetsbrevet samlar vi internationella kunskapsunderlag från nätverket European Agency for Special Needs and Inclusive Education och andra relevanta aktörer. I nyhetsbrevet får du information om pågående projekt och resultat med fokus på varje elevs rätt till en inkluderande utbildning av hög kvalitet. Detta beskrivs utifrån ett Europaperspektiv och med koppling till det svenska skolväsendet. Nyhetsbrevet är på svenska.

När du börjar prenumerera på nyhetsbrev skapas ett konto för din e-postadress. Om du vill ändra dina prenumerationer eller om du vill uppdatera din e-postadress kan du göra det på Min sida.

Avsluta prenumeration

För att sluta prenumerera på ett nyhetsbrev klickar du på länken längst ner i nyhetsbrevet för att komma till en sida där du kan ändra dina uppgifter utan att logga in. Du kan också avsluta din prenumeration genom att gå till Min sida. Där avmarkerar du rutan för det nyhetsbrev som du vill avsluta. 

Radera ditt konto

Vill du att vi tar bort hela ditt konto så skickar du ett e-postmeddelande till vår servicedesk. Skriv "Ta bort mitt konto" i ämnesraden och ange förnamn och efternamn i meddelandefältet.

Om du använder någon annan webbtjänst hos Specialpedagogiska skolmyndigheten rekommenderar vi att du har kvar ditt konto.

Om du har frågor om ditt konto är du välkommen att kontakta vår servicedesk.

Behandling av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på våra nyhetsbrev skapas ett konto hos oss med din e-postadress, samt ditt förnamn och efternamn.

Vi använder dina uppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Vi använder inte personuppgifterna till något annat. Vi kan komma att dela dem med en tredje part, om vi är skyldiga enligt lag att göra det.

Dina uppgifter kommer vi att spara till dess att du avslutar ditt konto. Du kan själv ändra lösenord och e-postadress för ditt konto genom att följa instruktionerna på sidan Hjälp med konton.

Publicerat 2023-10-20