Nyhetsbrev

Vill du få information och nyheter inom det specialpedagogiska området, nya läromedel eller specialpedagogisk forskning och praktik i Europa? Prenumerera på något av våra nyhetsbrev!

Prenumerera på ett nyhetsbrev

För att prenumerera på våra nyhetsbrev behöver du först ett konto hos oss. Om du inte har ett konto skapas ett för din e-postadress när du börjar din prenumeration.

Du behöver inte logga in på ditt konto för att prenumerera på våra nyhetsbrev, men om du vill ändra dina prenumerationer eller om du vill uppdatera din e-postadress kan du göra det på Min sida.

Om du redan har ett konto, eller vill ändra dina prenumerationer.

Logga in på "min sida". Där väljer du vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på genom att kryssa i rutan till det nyhetsbrev du är intresserad av.

Du kan läsa mer om våra olika nyhetsbrev på sidan Nyhetsbrev.

Under rubriken Hjälp med konton får du mer hjälp om du behöver. 

Läs om vad vi gör med de personuppgifter du ger oss när du beställer en prenumeration.

Våra olika nyhetsbrev

Aktuellt från SPSM

I det här nyhetsbrevet samlar vi det som är aktuellt inom specialpedagogik och skola. Nyhetsbrevet innehåller material, kurser, webbsidor och andra tips, och ger en bra överblick över våra expertområden och vår verksamhet.

Nyhetsbrevet berättar också när det finns ett nytt nummer av tidningen Lika värde att ladda ner.

European Agencys nyhetsbrev på svenska

European Agency for Special Needs and Inclusive Education är ett nätverk som består av 31 europeiska länder där Sverige representeras av Specialpedagogiska skolmyndigheten. Nätverket arbetar för att utveckla samarbete inom specialpedagogik i Europa.

Läromedel - nyheter och tips 

Vill du få information om nya läromedel från oss, eller få tips om vår söktjänst Hitta läromedel där du hittar läromedel sorterade efter egenskaper som passar elevens behov? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om läromedel.

Avsluta prenumeration

För att sluta prenumerera på ett nyhetsbrev går du till "min sida" och kryssar ur rutan till det nyhetsbrev som du vill avsluta din prenumeration för. Eller så klickar du på länken längst ned i nyhetsbrevet för att komma till en sida där du kan ändra dina prenumerationer utan inloggning.

Vill du att vi tar bort hela ditt konto så skickar du ett e-postmeddelande med förnamn, efternamn till vår servicedesk med ämnesraden "Ta bort mitt konto". Om du använder någon annan webbtjänst hos Specialpedagogiska skolmyndigheten föreslår vi att du har kvar ditt konto. Om du har frågor om ditt konto är du välkommen att höra av dig till vår servicedesk.

Behandling av personuppgifter

För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev skapar du ett konto hos oss och lämnar din e-postadress, förnamn och efternamn till oss. Den rättsliga grunden för oss att behandla dessa uppgifter är att uppfylla det avtal som beställningen av nyhetsbrev medför.

Vi använder dina uppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Vi använder inte personuppgifterna till något annat. Vi kan komma att dela dem med en tredje part, om vi är skyldiga enligt lag att göra det.

Dina uppgifter kommer vi att spara till dess att du avslutar ditt konto. Du kan själv ändra lösenord och e-postadress för ditt konto genom att följa instruktionerna på sidan Hjälp med konton.

Frågor om hantering av personuppgifter

Om du har frågor eller synpunkter på hur vi hanterar personuppgifter kan du kontakta Specialpedagogiska skolmyndigheten via e-post eller postadressen Box 1100, 871 29 Härnösand. Myndighetens dataskyddsombud når du via samma kontaktuppgifter.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kan du också kontakta Integritetsmyndigheten.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter

Min sida

På alla våra sidor på webben finns en länk för att logga in uppe i sidhuvudet, ovanför sökrutan. När du är inloggad står ditt namn på samma plats, och om du klickar på namnet kommer du till "Min sida".

Publicerat tisdag 26 april 2022