Nyhetsbrev

Vill du få information och nyheter inom det specialpedagogiska området, nya läromedel eller specialpedagogisk forskning och praktik i Europa? Då kan du prenumerera på något av våra nyhetsbrev. 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Aktuellt från SPSM

I det här nyhetsbrevet samlar vi det som är aktuellt inom specialpedagogik och skola. Nyhetsbrevet innehåller information om stödmaterial, kurser, forskning, läromedel och andra tips. Innehållet ger en bra överblick över våra expertområden och vår verksamhet.

Prenumerera på Aktuellt från SPSM

Aktuellt från European Agency

I det här nyhetsbrevet samlar vi internationella kunskapsunderlag från nätverket European Agency for Special Needs and Inclusive Education och andra relevanta aktörer. I nyhetsbrevet får du information om pågående projekt och resultat med fokus på varje elevs rätt till en inkluderande utbildning av hög kvalitet. Detta beskrivs utifrån ett Europaperspektiv och med koppling till det svenska skolväsendet. Nyhetsbrevet är på svenska.

Prenumerera på Aktuellt från European Agency

Mer om nätverket European Agency for Special Needs and Inclusive Education

När du börjar prenumerera på nyhetsbrev skapas ett konto för din e-postadress. Om du vill ändra dina prenumerationer eller om du vill uppdatera din e-postadress kan du göra det på Min sida.

Avsluta prenumeration

För att sluta prenumerera på ett nyhetsbrev klickar du på länken längst ner i nyhetsbrevet för att komma till en sida där du kan ändra dina uppgifter utan att logga in. Eller så går du till Min sida och kryssar ur rutan till det nyhetsbrev som du vill avsluta din prenumeration för. 

Vill du att vi tar bort hela ditt konto så skickar du ett e-postmeddelande med förnamn, efternamn till vår servicedesk med ämnesraden "Ta bort mitt konto". Om du använder någon annan webbtjänst hos Specialpedagogiska skolmyndigheten föreslår vi att du har kvar ditt konto. Om du har frågor om ditt konto är du välkommen att höra av dig till vår servicedesk.

Behandling av personuppgifter

För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev skapar du ett konto hos oss och lämnar din e-postadress, förnamn och efternamn till oss. Den rättsliga grunden för oss att behandla dessa uppgifter är att uppfylla det avtal som beställningen av nyhetsbrev medför.

Vi använder dina uppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Vi använder inte personuppgifterna till något annat. Vi kan komma att dela dem med en tredje part, om vi är skyldiga enligt lag att göra det.

Dina uppgifter kommer vi att spara till dess att du avslutar ditt konto. Du kan själv ändra lösenord och e-postadress för ditt konto genom att följa instruktionerna på sidan Hjälp med konton.

Hjälp med konton

Publicerat måndag 15 maj 2023