Sociala medier

Specialpedagogiska skolmyndigheten syns, hörs och engagerar i en rad olika sociala medieplattformar. Här beskriver vi var och vad som gäller för vår närvaro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och YouTube. Välkommen att följa oss du med!

Facebook - vårt mest personliga möte

På Facebook delar vi aktuell information om myndighetens verksamhet och vi delar även artiklar och inlägg inom det specialpedagogiska området som vi bedömer som intressanta för våra drygt 25 000 följare. Sju av våra skolor har egna sidor med det gemensamt att det är skolornas verksamhet och vardag som står i fokus. 

Twitter - inlägg för de vi finns till för

På Twitter finns vi för att dela relevant innehåll och för att skapa engagemang kring frågor som rör de vi finns till för, det vill säga barn, elever och studerande med funktionsnedsättning. Vi använder även myndighetens twitterkonto för att live-twittra på till exempel konferenser eller frukostseminarier.

Instagram - vår verksamhet i bilder

Vårt Instagramkonto är ett stafettkonto där olika medarbetare berättar om sin vardag utifrån sin verksamhet och orten de utgår från. Syftet är att tydliggöra myndighetens breda uppdrag, både vad gäller olika verksamheter och geografi. 

LinkedIn - nätverksplats för yrkesfrågor

Genom att följa myndigheten på LinkedIn får du kontinuerligt uppdateringar om lediga tjänster hos oss och även viktiga nyheter inom det specialpedagogiska området.   

YouTube - livesändningar och filmer

Vi använder vår YouTube-kanal främst som direktsändningskanal. Här kan du följa våra frukostseminarier och andra seminarier från konferenser i realtid. Seminarierna finns även tillgängliga att se i efterhand och du kan även titta på många av de filmer myndigheten producerat.

Publicerat fredag 9 juni 2017 Granskat tisdag 18 december 2018