Prenumerera på tidningen Lika värde

Tidningen Lika värde utkommer med fyra nummer per år. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan själv välja att få den hem, till arbetsplatsen eller ladda ner den direkt.

Digital tidning

Om du anmäler dig till nyhetsbrevet Aktuell från SPSM, får du reda på när det finns ett nytt nummer att ladda ner från vår webbutik. 

Du hittar fler nummer i webbutiken.


Tryckt tidning

Ny prenumeration

Vill du läsa den tryckta tidningen fyller du i formuläret nedan för att få tidningen skickad till dig. Det kostar ingenting.

Läs om vad vi gör med de personuppgifter du ger oss när du beställer en prenumeration.

Avsluta prenumeration

Vill du avsluta en pågående prenumeration fyller du i den adress som tidningen går till och kryssar i rutan "Jag vill avsluta min prenumeration".

Ändra namn eller adress

Vill du ändra namn eller adressuppgifter, skickar du den adress som står på tidningen och information om vad du vill ändra till likavarde@spsm.se. Vi behöver de gamla felaktiga uppgifterna i adressen för att vi ska hitta dig i vårt prenumerantregister.

Prenumerationsformulär

Fyll i den adress du vill att vi ska skicka den tryckta tidningen till. Kontrollera att du fyllt i och stavat rätt. De uppgifter du lämnar kommer direkt in i vårt adressregister.

Prenumerera från ett annat land

Du kan prenumerera på Lika värde till en adress utanför Sverige. Om inte prenumerationsformuläret stämmer för din utländska adress kan du skicka ett e-postmeddelande till oss så lägger vi in din adress i vårt adressregister.

Publicerat måndag 27 juni 2022