Illustration: en surfplatta, mobil och dator skickar bubblor till ett tanke-moln där en glödlampa lyser

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Du kan välja vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på via "min sida" på vår webbplats. Där kan du också sluta prenumerera om du vill.

För att prenumerera på våra nyhetsbrev behöver du först ett konto hos oss. Skapa ett konto om du inte redan har ett. Du fyller i ditt namn och din e-postadress, sedan skickas ett lösenord till den adressen du angivit.

När du skapar kontot kan du samtidigt välja vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på. Du behöver inte vänta på ditt lösenord för att göra det.

För att skapa ett konto om du inte har ett.

Skapa ett konto. Du fyller i ditt namn och din e-postadress, sedan skickas ett lösenord till den adressen du angivit. I och med att du skapar ett konto, sparar vi dina personuppgifter. Det kan du läsa mer om under sidan Information om behandling av personuppgifter

Om du redan har ett konto, eller vill ändra dina prenumerationer.

Logga in på "min sida". Där väljer du vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på genom att kryssa i rutan till det nyhetsbrev du är intresserad av.

Du kan läsa mer om våra olika nyhetsbrev på sidan Nyhetsbrev.

Under rubriken Hjälp med konton får du mer hjälp om du behöver. 

Läs om vad vi gör med de personuppgifter du ger oss när du beställer en prenumeration.

Sluta prenumerera

För att sluta prenumerera på ett nyhetsbrev går du till "min sida" och kryssar ur rutan till det nyhetsbrev som du vill avsluta din prenumeration för.

Min sida

På alla våra sidor på webben finns en länk för att logga in uppe i sidhuvudet, ovanför sökrutan. När du är inloggad står ditt namn på samma plats, och om du klickar på namnet kommer du till "Min sida".

Skärmklipp: Sidhuvudet på vår webb och en pil som pekar på inloggningslänken
Skärmklipp: Samma sidhuvud som på den tidigare bilden, men nu har inloggningslänken ädrats till att visa Ditt namn och länka till din sida.
Publicerat torsdag 10 oktober 2019